mandag den 8. august 2011

Sofie 7 måneder i dag!!

Sofie er blevet en stor pige, hele 7 måneder i dag. Så nu synes damen hun er alt for stor til babymad. Det betyder, at hun ikke spiser mad uden smag og på ingen måde vil have skemad. Men rugbrød, DET er mums!! I dag fik hun også lov til at smage en smule oliven, det var hun også vild med.

Vi prøver at få hende til at være bedre til selv at putte maden i munden, da hun har det med at tage fat i vores hænder der holder maden istedet. Disse forsøg kan dog godt føre til en del svineri:

"Nej mor, det var ikke mig der smed det derned...det var far!!!"
Dog er dette billede svineri i en MEGET mild grad :o) Men hun skal jo lære det, så ved nogle måltider, får hun lov til at sidde og mærke på maden. Og det får gulvet også lov til!!

Jeg har før skrevet om Sofie´s hår. Vi har jo allerede klippet det i nakken  en enkelt gang, fordi der var lange tjavser. Hun er dog ved at få en del normalt hår på hele hovedet, ikke kun på toppen. Her følger lidt billeder af hendes vilde punker hår:





Men det kan nu også sidde fint:



Og med den tot, så charmer hun alt og alle på sin vej!!

Sofie synes det er lidt svært med varmen og hun er ikke længere så god til at sove i al slags larm. Især kan det være et problem, at der ligger en legeplads lige neden for vores altan. Når børnene leger dernede kan Sofie slet ikke sove, hun er vidst bange for, at hun går glip af noget. Og hvis man åbner for udluftningen i kalechen så det ikke er så varmt, opdager hun det straks:


Sofie har stadig let til grin. Generelt er hun bare så glad og hvis ikke hun gider noget, kan man altid gå ind i soveværelset og sidde/ligge og kigge ud af vinduet. Det ELSKER hun!! Sofie har fået en periode, hvor hun synes det er super sjovt at blive forskrækket. Her er det hendes giraf Gerda, der driller:


Og så fik hun vidst aflivet den Giraf!!!!

Giraffen Gerda er fra H&M og en gave fra mine kollegaer. Forleden var vi i H&M for at finde sko til Sofie til brylluppet på lørdag. Og der kom vi forbi en hylde med 12 af disse giraffer. Sofie var et kæmpe smil. Vi fortalte at det var Gerda's søskende...og så gik vi igang med at give dem alle navne...naturligvis begyndte de alle med G!! :o)

Og så vil jeg bare slutte med et billede af Sofie og far der hygger inden sengetid:


1 kommentar:

  1. Hallo det er lidt overdrevet at mor og datter skal have den samme frisure som på billede 3?

    SvarSlet