mandag den 15. august 2011

Blandede Sofie bolcher

Vi har taget en del billeder af Sofie, som altid, og her følger lidt blandet.

Sofie har syntes det har været varmt at sove ude på terrassen, så hun har sovet en del om dagen i mor og fars seng:



Fordelen ved dette er, at man kan snige sig til at tage en lur med hende. Og i disse dage, hvor jeg har haft ferie, er vi alle 3 gået ind og puttet sammen. Og det er så hyggeligt at blive vækket af en super glad og frisk pige Sjovt at man kan sove så godt sammen om dagen, når man ikke gør det om natten. Godt hun elsker sin egen seng i sit eget værelse :o)

Sofie kan godt lide at sidde ved bordet, når hun er frisk, er hun for træt prøver hun at rejse sig op i stolen!! Og så sidder hun der og hygger:




Får hun serveret den rette mad, så kan hun også sidde ved bordet, selvom hun er træt. Som her, hvor hun får flæskesteg med kartofler og brun sovs:


Hun guffede løs og bagefter  fik hun natflaske og blev puttet og vågnede først op igen næste morgen kl 7.30 :o)

Hâns og jeg blev gift i lørdags (indlæg følger når vi har fået billeder fra folk). Men den første gave blev leveret inden brylluppet. Det var en stol fra Hâns's mor. Sofie syntes dog ikke vi skulle vente med at pakke den op, så hun begyndte at hive tapen af:



Hun er en lille bandit :o)

Forleden tog jeg dette billede af hende:


Kan slet ikke kende hende på billedet, men måske det er Hâns der begynder at komme frem?!

Da vi overtog hytten, hvor brylluppet skulle holdes, kom Sofies høje stol derud. Så fredag morgen måtte Sofie sidde på bordet og spise morgenmad. Det kunne damen godt lide :o)


Det er nu skønt at have en lille pige, der bare næsten altid er glad :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar