søndag den 13. november 2011

2. uge i vuggestuen

Jeg har været hjemme i denne uge. Grunden er, at Sofie kun nåede 3 dages indkøring i sidste uge og vi gerne ville fortsætte med lidt korte dage i denne uge, da Sofie fra på mandag skal være der hver dag fra 7.00-15.30. Både Hâns og jeg har jo en times transport til arbejde, så pædagogerne synes det var lang tid Sofie skulle vente, hvis hun pludselig blev ulykkelig. Derfor tog jeg ferie i denne uge. En meget underlig måde at tilbringe 5 af sine feriedage..hjemme...uden sin kære mand og dejlige pige....

Men ugen i vuggestuen er gået så godt. Sofie er bare så glad for at være der!! De første dage ville de gerne have at vi kom ved 8-9 tiden, men det syntes jeg passede SÅ dårligt. Sofie står op ved 6 tiden og så går hun jo bare og venter på at komme afsted. Så det var en rigtig træt pige vi afleverede. Så de sidste tre dage blev hun afleveret kl. 7 ligesom hun kommer til at skulle fremover, og det fungerer bare meget bedre.

Sofie er bare så glad når hun kommer hjem fra vuggestue. Hun har altid været en glad pige, men nu kan hun nemt bare sidde og klukgrine ved bordet :o)
Her er et billede fra i torsdags, hvor vi var på vej hjem fra vuggestuen. Denne dag havde de været på bondegårds tur:

Hun fik naturligvis cykelhjelm på inden vi kørte afsted!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar