tirsdag den 17. januar 2012

Glad lille cowboy

Ih, hvor går det stærkt for tiden.
Sofie vinker nu fast når hun skal sige farvel og hun holder kun ved med éen hånd når hun skal gå. Hun har taget et par skridt selv og hun har mange gange stået selv. Hun mener dog ikke selv hun kan, så hun skynder sig at sætte sig ned. Eneste ulempe vil alle de ting hun kan er, at hun VIL selv. Nåja, hun er vel min datter :o) Således bliver hun meget vred, hvis man løfter på hende og ikke lader hende gå selv. Idag blev hun også vred over at vi skulle cykle hjem fra vuggestuen...damen ville gå. Meeeeen, det er nok lige langt nok.

Lige før sin fødselsdag var vi til 1 års undersøgelse med Fisen. Status er at hun er en fin pige på 74 cm og 9,4 kg. Hun var nu meget sur på lægen som ikke fik lov til at kigge hende i ørerne eller lytte på brystet. Sjovt, da vi et par gange har været inde hos en anden af lægerne der og ham smiler hun bare til og han må lytte og det hele. Vaccinationerne klarede hun også flot og blev ikke det mindste sløj af dem!!

Her til aften har vi så opdaget en ny ting Sofie kan. Hun har en gyngehest, som hun har fået af moster Lene. Jeg plejer at gynge hende på den. Men her til aften kunne hun pludselig selv. Store pige!!!

2 kommentarer: