lørdag den 7. januar 2012

Forsinket indlæg om julen

Så fik jeg ENDELIG tid til at få behandlet de sidste billeder, så jeg kunne få lavet et indlæg om julen.

Vi var ovre hos mine forældre i Ikast i julen. Vi havde taget fri, så vi kunne tage afsted d. 22. december. Og det var et velvalgt tidspunkt, for om formiddagen da vi trillede afsted var der ingen trafik. Så det tog kun ca. 3 timer at komme til Ikast, i modsætning til sidste jul, hvor der var så meget sne, at det tog 8!!! timer.

Og Sofie hyggede sig hos mormor og morfar


Juleaften skulle vi ud til min søster Anne, som bor med sin mand, Thomas, og deres børn, Maja, Nanna og Jakob, i Hadsten. Hâns, Sofie og jeg tog derud allerede om formiddagen, så vi havde tid til at hygge inden "de gamle" og brormand kom.



Om eftermiddagen har vi en tradition for at starte med fiskemadder og champagne. Det er så hyggeligt og en lækker måde at starte på, når alle er kommet. 



Vi vidste ikke, hvor længe Sofie kunne holde sig vågen, så derfor fik hun sine gaver efter fiskemadder og champagne. Hendes fætter og kusiner var søde til at hjælpe med at pakke gaverne op og til at lege med dem bagefter.


Mor kan også lege med

Inden aftensmaden læste Maja og Nanna juleevangeliet

Efter maden blev der danset om juletræ og sluttet af med "Nu det jul igen" mens vi løb rundt i alle rum i huset. Det plejer at være den yngste der løber forrest, men Jakob fik alligevel lov at løbe forrest, da det nok ville gå lidt for langsomt, hvis Sofie var forrest :o)




Dagen efter, stod den på total afslapning. Her sider Sofie og hygger med morfar. De læser i den bog Sofie har fået af farmor. Den handler om Krølle Bølle

Og ovenpå sådan en fantastisk jul, er det dejligt med en lur på vej hjem mod sjælland

Ingen kommentarer:

Send en kommentar